Nieuws

Watskeburt?

Website Hadrieem.nl

De website " Hadrieem.nl "  is in 2013 de 'lucht' in gegaan. In november 2015 heb ik  de inhoud voor de eerste keer geactualiseerd.

In april 2018 heb ik opnieuw veranderingen doorgevoerd in verband met mijn doorstart als zelfstandig Civieltechnisch Adviesbureau. De website indachtig heb ik mijn eigen bedrijf - mede vanwege de Kunsten en Troeven - genoemd:

HadrieëM Σ Training ♣ Onderzoek Advisering .

Nieuw zijn

  • het onwaarschijnlijke waargebeurde verhaal over: Mikken op appels.
  • de mededeling dat de nieuwste versie van Hoofdstuk 8: Kwaliteit en Bestratingsnormen van het boek  " De Kunst van: Straatbouw en Straatwerk " beschikbaar is.
  • de mededeling dat het boek : " De Kunst van Straatbouw en Straatwerk" is uitgebreid met het nieuwe Hoofdstuk 12: " De Kunst van Infiltrerende Bestrating". Dit nieuwe hoofdstuk is bij mij verkrijgbaar.

Het verhaal " Mikken op appels" is ook leerzaam voor de inzet en eigenschappen van managers, waarbij het gaat om de ' boodschap' welke in het verhaal van Wilhelm Tell verweven zit. De nieuwste versie van Hoofdstuk 8 is handzaam voor iedereen die zich bezig houdt met de verkoop van bestratingsproducten, voorbereiding en controle/uitvoering van bestratingswerken.

In bewerking zijn

Andere verhalen over sprookjes met belangrijke management lessen zoals:

  • De gelaarsde kat;
  • De kleren van de keizer.

Bij een volgend gelegenheid zal ik hierop nader terug komen.