De SEB

Ik ben vanaf de oprichting van de Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB) te IJsselstein betrokken geweest bij de Erkenningsregeling en de overige dienstverlening. Mijn freelance inzet heeft bestaan uit:

  • het uitvoeren van de reguliere jaarlijkse Audits bij de SEB erkende bedrijven;
  • Het uitvoeren van 'Audits op verzoek' van zoal: Gemeenten, Provincies, Aannemingsbedrijven, Rechtsbijstandverzekeringsmaatschappijen, Verenigingen van Eigenaren (VvE's), fabrikanten, leveranciers en particulieren (van allerlei pluimage). Soms heeft mijn inzet bestaan uit een vorm van Mediation; bij geschillen en conflicten uit een vorm van (bindende) Arbitrage. In de meeste gevallen zijn de 'Audits op verzoek ' afgesloten met uitgebreide schriftelijke, maatwerk rapportage. 
  • Het uitvoeren van 'Audits op verzoek' van: Rechtbanken en de Geschillencommissie. Hierbij ben ik per geval als (Rechtbank) deskundige benoemd om vooraf geformuleerde vragen door middel van uitvoerig onderzoek en rapportages te beantwoorden.
  • Allerlei speciale taken zoals: Lezingen, Trainingen, Redigeren Bestratingsnormen, Acquisitie.

Vanaf 2018 ben ik rechtstreeks inzetbaar als zelfstandige Freelancer. Ik ben nog wel namens de SEB inzetbaar voor het afhandelen van nog lopende zaken.