Welkom

Welkom op de website van Hans HHM (H3M) de Vaan. Deze website is het resultaat van een samenwerking binnen zijn familie in het kader van het uitwisselen van hobbies.

Hans de Vaan, geboren in Waalwijk, werkt al zijn gehele werkzame leven en ook daarna in het uitgebreide spectrum van de Civiele Techniek. Begonnen als een ' Tayloriaans ' Auditor op diverse bouwwerken in heel Nederland, daarna als ontwerper in de binnendienst bij een landelijk ingenieursbureau en tot slot als manager van de buitendienst bij de gemeente Breda. Na zijn VUT heeft hij van zijn werk zijn 'echte' hobby gemaakt en is nog steeds vol enthousiasme bezig met zijn vak. Zo is Hans auteur van het boek 'De kunst van Straatbouw en Straatwerk'. Dit boek is het resultaat van zijn jarenlange ervaring als lesstofontwikkelaar, examinator en docent in allerlei civieltechnische vakken en managementvaardigheden, evenals als trainer/coach bij kennisbevordering- en cultuurverandering-trajecten binnen bedrijven. Tevens is Hans, met betrekking tot civieltechnische aangelegenheden, al jaren lang actief als auditor, mediator, arbiter en (rechtbank) deskundige. 

Hans is ook graag buiten om allerlei zaken te observeren en daarover te vertellen. Wellicht ziet en beleeft hij daarbij sommige dingen anders dan u zou denken. Deze website geeft een voorproefje van zijn publicaties en verschaft inzicht in zijn andere hobbies in het openbare domein.