Welkom bij HADRIEËM : TRAINING - ONDERZOEK - ADVISERING

 

HadrieëM 's: KUNST 'EN  & TROEVEN  

 

Na vele jaren met passie te hebben gewerkt in allerlei functies bij particuliere bedrijven, de gemeente Breda, evenals Freelancer - namens SBW/SOMA/ZTW, NVA/Wateropleidingen, SEB/Kenniscentrum Bestratingen, Geschillen Cie. - maak ik nu - als 65+ser - een doorstart als: HadrieëM Training Onderzoek Advisering . Dit betekent dat HadrieëM nu rechtstreeks voor 'raad en daad' kan worden ingezet vanwege zijn: KUNST 'EN & TROEVEN. Het spreekt voor zich dat ik de nog lopende zaken, waaraan ik mijn inzet reeds verbonden heb, zal blijven behandelen.

© BEKENDE KUNST: Ik ben geen kunstenmaker, maar wel de auteur van het unieke boek: 'De Kunst van Straatbouw en Straatwerk'. Dit boek heeft vanaf 2010 zijn weg gevonden in de bestratingsbranche, bij het technisch onderwijs en bij juristen. Bij het 20 jarig jubileum van de Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB) in 2013 is het boek ook landelijk verspreid. Het boek bestaat uit een 11-tal Hoofdstukken, zodanig beschreven dat deze afzonderlijk te lezen zijn; dit is vaak de reden dat velen nog niet in het bezit zijn van het complete boek, maar slechts beschikken over één of meerdere Hoofdstukken (zoals: Hfd. 3: Verdichting, Hfd. 6: Riolen en Regenwater, Hfd. 8: Bestratingsnormen, Hfd. 10: Natuursteen en Kleinplaveisel). 

© NIEUWE KUNST: Vanwege de toenemende behoefte aan het toepassen van milieuvriendelijke infiltrerende bestrating, zag ik het belang in tot het samenstellen van een geheel nieuw Hoofdstuk genaamd: 'De Kunst van Infiltrerende Bestrating'. In verband met de samenhang met mijn boek, heb ik het als 'Hoofdstuk 12' (door)genummerd.

© TROEVEN: HadrieëM 'voelt zich als een vis in het water' op het gebied van de Civiele Techniek - vooral bij elementenverhardingen - in combinatie met mensen & menselijk gedrag in de Openbare Ruimte. Het doel van HadrieëM is het realiseren van: Maakbare, Onafhankelijke, Deskundige dienstverlening met de inzet van een viertal sterke 'Troeven' te weten: Training (Kennisoverdracht), Onderzoek (Auditing), Advisering en Kosten.

Ad. TRAINING en KENNISOVERDRACHT: Met het organiseren van (bedrijfs)trainingen verbetert HadrieëM iemands persoonlijke deskundig-/vaardigheden op de 12 vakkennisonderdelen van 'De Kunst van Straatbouw en Straatwerk' , danwel iemands persoonlijkheid en/of de Bedrijfscultuur (zoals: communicatie, motivatie, gedrag, conflicthantering, succesvol handelen en veilig werken).

Ad. ONDERZOEK en AUDITING: Een kernkwaliteit van HadrieëM is het uitvoeren van onderzoek t.b.v. Kwaliteitsbeoordeling, Schadebepaling, Second Opinion of Uitspraken bij Geschillen. De betreffende Auditing vindt plaats op basis van: processuele uitgangspunten, technische - en juridische regelgeving, buitenonderzoek en Auditrapportage.

Ad. ADVISERING: HadrieëM adviseert inzake: producten, methoden, eisen en voorschriften, kwaliteitsborging.

Ad. KOSTEN: De kosten van inzet van HadrieëM zal geen aanleiding geven tot problemen; als genestelde 65+ser levert HadrieëM steeds tijdig maatwerk tegen schappelijke vergoedingen. Daarenboven beschikt HadrieëM over de geactualiseerde, digitale inhoud van: 'De Kunst van Straatbouw en Straatwerk' en kan daardoor - eventueel kosteloos -  dienstbaar zijn bij het toezenden van één of meerdere Hoofdstukken.

 

© CONTACT: Als 'buitenman' ben ik graag buiten om allerlei dingen te doen, te observeren en daarover te vertellen of schrijven. Wellicht zie en beleef ik daarbij sommige dingen anders dan u zou denken. Mijn Opleiding als: Bijzonder Opsporingsambtenaar (BOA) helpt mij daarbij. Deze website geeft een voorproefje van mijn kennis, kunde, publicaties en verschaft ook inzicht in mijn andere hobby's in het openbare domein zoals: Natuurgids, Stadsgids Binnenstad Breda, voetbaltrainer en -  scheidsrechter.

Belanghebbenden of geïnteresseerden in HadrieëM 's: Kunst'en of Troeven of Rondleiding, verzoek ik met mij contact op te nemen. Dit kan via ' het contact ' bij deze website. Ik ben ook bereikbaar via mijn emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hans HHM de Vaan

Teteringen

April 2018